MarcinBlue 20.12.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam wszystkich Właśnie jesteśmy na etapie wyboru projektu, prowdopodobnie będzie to ten:http://www.dom-projekt.pl/polanka.php wersja podpiwniczona (rysunki otrzymałem mailem) i ma pytanie co oznacza to stwierdzenie rzuty piwnic i parteru wersji projektu Polanka ( wersja - rysunki zamienne w architekturze). Niejako, że dopiero zaczynamy będzie więcej takich "dziwnych" pytań. Budowę zamierzamy rozpocząć w przyszłym roku, a zakończyć... ... za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 20.12.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 21.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Projekt bardzo ładny. Co do rzutu - nie miałeś do czynienia z rysunkiem technicznym ? Rzut to inaczej odwzorowanie na kartce przekrojów. Może to być: werfikal, horyzontal, bądź kład. W zależności od rodzaju rzutu otrzymujesz różne przekroje budynku. Pogadaj z architektem niech Ci wyjaśni obrazowo. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinBlue 21.12.2004 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 rysunki widziałemchodzi mi o to określenie " rysunki zamienne w architekturze"rzuty piwnic i parteru dostałem dodatkowo na zobrazowanie wejścia do piwnicy na maila pozdr..M.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 22.12.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 ...rysunki widziałem chodzi mi o to określenie "rysunki zamienne w architekturze"... Sorry Marcin ! Źle odebrałem ! Przyznam, że sam nie rozumiem zacytowanego stwierdzenia. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 22.12.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 (...)ma pytanie co oznacza to stwierdzenie rzuty piwnic i parteru wersji projektu Polanka ( wersja - rysunki zamienne w architekturze). Moim zdaniem oznacza to że te rysunki zastępuja (zamieniaja) rysunki pierwotnego projektu (pierwotnej architektury). Ale jest to tylko moja interpretacja i moge się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinBlue 22.12.2004 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 i chyba o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts