iluzion01 11.04.2022 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Cześć wszystkim, dzisiaj stanąłem przed wyborem okien drewnianych jednej z trzech Słowińscy, Bracia Kowalscy lub okna pionowe od Fakro. Czy ktoś z forumowiczów korzystał z tych firm? Macie jakieś wrażenia, czy jesteście z nich zadowoleni? Możecie wrzucić zdjęcia swoich okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.04.2022 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Zgodnie z założeniami Twojego postu nie odpowiedziałem, bo nie korzystałem z tych firm, jedynie obserwacje z różnych źródeł. Ale... że nie fajnie jest, jak posty zostają bez odpowiedzi to skomentuję. Ciężko na forum o szeroką wymianę doświadczeń. Na fb jest znacznie większy ruch, w tym użytkowników, także szybciej uzyskasz info. Ale... mam wrażenie, że więcej tam sprzedawców i ich naganiaczy.. do tego stopnia, że nie odróżnisz ich od użytkowników. O poszanowaniu treści pytania też można pomarzyć - 2/3 odpowiedzi uzyskasz tam nie na temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts