pianiwo 20.12.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Znam kogoś, kto potrafi wykonać bardzo dużo rzeczy począwszy od wstawiania okien, tynkowania, kafelkowania,....., do docieplania domów włącznie. Gościu jest naprawdę tani i swoją robotę wykonuje bez zarzutu. warto dodać, że nie pali i nie pije - a to skraca czas wykonywanych prac. Polecam go szczególnie mocno. To jest jedyna osoba, na którrej się nie zawiodłam !!! Jednakże mieszka w Trójmieście, czyli wykonywane prace mogłyby być gdzieś w tych okolicach, bądź ewentualnie z oferowanym noclegiem. Zainteresowanym podam kontakt do tej osoby . Piszcie na GG 5200770 lub dzwońcie 605 995 833. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 20.12.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Cos dziwnie mi ten post wyglada... Twoja pierwsza wizyta na forum i od razu polecacz pewnego goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 20.12.2004 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 nie tylko ja polecam. A jeżeli chodzi o mój pierwszy raz, to i tak i nie. Po zalogowaniu pierwszy post i owszem, aczkolwiek przez dłuższy już czas obserwuję to forum i postanowiłam sie włączyc i czynnie brać udział. Czy to jest złe? A może forum Muratora jest zarezerwowane tylko dla facetów. Jeżeli tak to z góry przepraszam za wtargniecie. Zawsze piszecie o tym, ż epotrzebny jest fachowiec od...... . Więc pomyslałam, iz skoro takiego znam to...... . Ale szkoda mojego tłumaczenia. Widocznie dobre chęci spaliły na panewce. Dlaczego jest zawsze ktoś, kto potrafi zepsuć człowiekowi humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 20.12.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Iwona, nie zrażaj się . Były przypadki, że ludzie nacięli się okrutnie biorąc ekipy polecające się na Forum, stąd ta ostrożność granicząca z podejrzliwością . Nie chodzi o płeć, tylko o to, że jeśli ktoś pisuje na Forum od jakiegoś czasu i dał się poznać ze swoich wypowiedzi (a niekiedy nawet ze zdjęcia ) to jest naturalne, że jego polecanie budzi mniej obaw. Mam nadzieję, że mimo wszystko będziesz się z nami dalej dzielić swoimi doświadczeniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 21.12.2004 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Tomaszu M dziękuję za podbudowanie mnie. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że mężczyźni z jakiegokolwiek forum nie "znoszą" gadulstwa kobiet w dziedzinie, w której nie powinny udzielać głosu. Takie również i tutaj odniosłam wrażenie (aczkolwiek wierzę, iż jest omylne).Z tego właśnie powodu może zbyt długo czekałam, by się do was przyłączyć.A gdzy to już uczyniłam - dostałam kopniaka na przywitanie. Rozumiem, iż mężczyźni powinni znać się lepiej na mechanice, budowie, itp. jednakże pozwólcie kobietom uczyć się od was i wyrażać swoją opinię (niejednokrotnie calkiem niezłą). Nie twierdzę, że jestem doświadczona w tzw. męskich dziedzinach, jednakże człowiek całe życie się uczy a ja chcę się od was nauczyć czegoś nowego - czego jeszcze nie znam i podzielić się tym, czego być może wy szukacie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.12.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Dajcie spokój.... przynajmniej ten post został umieszczony w odpowiednim dziale - Ogłoszenia drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redii 21.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Chętnie kogoś takiego zatrudnię na stałe przez najbliższe 3 miesiące lub więcej do prac wykończeniowych i wiele innych. Tylko to budowa pod Warszawą, a ten ktoś to kobieta czy facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 21.12.2004 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Witaj redii. Ten fachowiec to facet oczywiście. Jak masz ochotę dowiedzieć się czegos więcej pisz na e-maill : [email protected]Prześle ci więcej informacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A tak dla zainteresowanych tym fachowcem: to człowiek, który nie pije i nie pali, swoją robotę wykonuje szybko aczkolwiek solidnie (ani my ani osoby którym go polecilam nie narzekają na jego usługi) i do tego nie jest drogi. Jeżeli budowa jest gdzieś daleko od trójmiasta - mieszka w Gdyni - to nie pogardzi jakimś schronieniem pod dachem i zabiera się do roboty. Dla zainteresowanych podam numer telefonu tego pana na PV. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts