KasiaKorczyk 14.04.2022 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 czesc! pilnie potrzebuje rady - czeka mnie duży remont a w tym malowanie mieszkania. Reszte fachowców już znalazłam, został tylko malarz. Macie może kogoś do polecenia? zależy mi na szybkim terminie, ale i dobrej cenie i porządnej pracy (wiem że to wiele). Chodzi o Warszawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klusEK1 14.04.2022 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) z malarzami to jest siedem światów! ostatnio od miesiąca umawiałem ekipe, po czym dwa albo trzy dni przed zleceniem zrezygnowali. Na ostatnią chwile znalazłem malarza przez interenet bo już mnie czas gonił. Skorzystałem z z tego co pamiętam to mieli bardzo przyzwoite ceny, a prace wykonali bardzo ok, także moge polecić. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts