majkot 14.04.2022 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Witam .Czy ktoś orientuje się gdzie jeszcze można dostać wkład kornak 12. Niestety producent nie odpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.04.2022 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Witam .Czy ktoś orientuje się gdzie jeszcze można dostać wkład kornak 12. Niestety producent nie odpisuje.Generalnie producent wycofał się z produkcji. Chyba że mu coś zostało. Napisz do mnie e-mail, przerzucę go do producenta swoimi kanałami.... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.04.2022 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Generalnie producent wycofał się z produkcji. Chyba że mu coś zostało. Napisz do mnie e-mail, przerzucę go do producenta swoimi kanałami.... [email protected] Aż dziwię się, że nie masz na forum tytułu "najlepszy doradca". Szacun Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.04.2022 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Aż dziwię się, że nie masz na forum tytułu "najlepszy doradca". Szacun Piotrze Nie lubią mnie moderatorzy, bo nikt nie przepada za typem, który nie owija w bawełnę i mówi prawdę prosto z mostu ....Poza tym paradoks. Żeby tu pisać tak jak chcę i to co chcę, muszę płacić ! A i tak jakiś znerwicowany mod potrafi mnie zbanować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts