Dzior 14.04.2022 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Dzień dobry, Otrzymałem dziś warunki przyłączenia prądu. Moja działka to 141/2 (101902_5.0023.141/2) (oraz sąsiadująca z nią 140, ale powiedziano mi, że jeśli nie ma wpisanej w akcie służebności (na mojej działce?), to nie mogą tam przyłącza zrobić i że obwód byłby za długi, pomimo tego, że jest zapis, że dojazd do działki 141/2 jest przez działkę 140, która ma dostęp do drogi publicznej). W warunkach przyłącza: Przyłączenie z słupa w linii napowietrznej nN, stacja zasilająca 3-1867 Karczówek 3. wybudować przyłącze do granicy działki 154/6 z pasem drogi oznaczonym nr działki 154/14, przyłącze zakończyć złączem kablowo licznikowym. Czyli z tego co rozumiem, ZE postawi skrzynkę oddaloną od mojej działki o 170 m i od niej mam ciągnąć przez 2 działki sąsiadów instalację wewnętrzną? Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Dzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts