gpel 16.04.2022 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 Temat zmiany ustawienia czasu w falowniku był już kilka razy wałkowany. Dzisiaj u mnie znowu problem z czasem, ale zauważyłem, że jest kontynuowany wczorajszy czas po wyłączeniu falownika. Dzisiaj zaczął od godz 18.45 wczorajszego dnia. Może ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać? Zmiana na poprawny załatwia problem na jakiś czas, a potem znowu problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 16.04.2022 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 Witam. W moim 8.8 KTL-X pomogła aktualizacja oprogramowania zrobiona za pomocą karty SD.Pliki otrzymałem po kontakcie telefonicznym z serwisem Sofara w Polsce.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gpel 05.05.2022 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Witam. W moim 8.8 KTL-X pomogła aktualizacja oprogramowania zrobiona za pomocą karty SD. Pliki otrzymałem po kontakcie telefonicznym z serwisem Sofara w Polsce. Powodzenia. Czy oni mogą zdalnie zaktualizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gpel 05.05.2022 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Witam. W moim 8.8 KTL-X pomogła aktualizacja oprogramowania zrobiona za pomocą karty SD. Pliki otrzymałem po kontakcie telefonicznym z serwisem Sofara w Polsce. Powodzenia. Czy oni mogą zdalnie zaktualizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gpel 09.05.2022 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Witam. W moim 8.8 KTL-X pomogła aktualizacja oprogramowania zrobiona za pomocą karty SD. Pliki otrzymałem po kontakcie telefonicznym z serwisem Sofara w Polsce. Powodzenia. Próbuję się dodzwonić do nich od kilku dni, ale bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadysta 10.05.2022 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Proszę napisać bezpośrednio: [email protected]Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gpel 11.05.2022 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) Proszę napisać bezpośrednio: [email protected] Powodzenia. Dziękuję bardzo. Trudna jest ta aktualizacja do przeprowadzenia? Edytowane 11 Maja 2022 przez gpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 13.05.2022 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 wgranie nowego pliku i postępowanie zgodnie z instrukcją falownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts