Tytus_Wawa 16.04.2022 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 Witam, Mam nie wielki balkon 5m2 który będę chciał wykończyć żywicą poliuretanową, bo znudziło mi sie wymienianie płytek co pare lat.Rozważam tak naprawdę 2 firmy tj. Sika (wersja standard i premium) i Weber. Najtaniej wychodzi Sika standard ale w tym systemie nie da sie zastosować siatki dla wzmocnienia podłożaW dalszej kolejności jest Weber (ok 400 zł rdroższy) gdzie idzie siatka i mogę dać 2-3 warstwy a nawet więcej. Na końcu jest Sika premium, ale tutaj dla tak małej powierzchni zbliżamy się do 3000tys zł, co uważam za przesadę. Chciałem zapytać czy warto tak naprawdę inwestować w system który ma siatkę (patrząc na nasz klimat) czy wystarczy najprostsze rozwiązanie Siki, żeby cieszyć się trwałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts