MariusziKasia 18.04.2022 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Cześć, mam pytanie ponieważ we wniosku do TAURON zaznaczyłem, że skrzynkę z prądem chciałbym mieć w miejscu zaznaczonym na czerwono, wizja nieco się zmieniła i wolałbym ją w miejscu zaznaczonym na niebiesko. Ogólnie pytanie brzmi czy ona może być w ogrodzie czy musi być w granicy bądź na drodze? Na żółto zaznaczyłem służebność po której dojeżdżam do działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 18.04.2022 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Będzie w granicy. I to tam gdzie projektant z tauronu wrysuje czyli najbliżej od słupa a nie tam gdzie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariusziKasia 20.04.2022 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Będzie w granicy. I to tam gdzie projektant z tauronu wrysuje czyli najbliżej od słupa a nie tam gdzie chcesz. Ale przecież nie postawi mi go na jedynym wjeździe do ogrodu? czy takie absurdy się zdarzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 22.04.2022 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Ale przecież nie postawi mi go na jedynym wjeździe do ogrodu? czy takie absurdy się zdarzają? Chłopie, mnie podstawili z tyłu działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts