Konrad1976 22.04.2022 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam. Jestem na etapie krycia dachu dachówką betonową. Jest zastosowane pełne deskowanie i papa. Wykonawca zrobił pas nadrynnowy tak by pa pa odprowadzała skropliny do rynny. Niestety zrobił to tak że przy pasie nadrynnowy tworzy się niewielka kałuża. Tłumaczy mi że ta kałuża wytworzyła się ponieważ były spore opady deszczu a po przykryciu dachówką nie ma prawa się tak robić i wszystko jest prawidłowo. Proszę o podpowiedź co należy zrobić póki jestem w trakcie krycia tego dachu i nie jest Mam nadzieję jeszcze za późno. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez Konrad1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.04.2022 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Zadajesz kolejny raz to samo pytanie. W jakim celu? Okap jest źle wykonany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts