michux777 23.04.2022 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Dzień dobry/Dobry wieczór! Mam problem, zagwostkę. Potrzebuję pomocy z znalezieniem kosiarki, do 3000zł. Moje wymagania polegają na tym, że będę mógł kosić pod wychyleniem 20-30 stopni. Mam fossę przed domem, i zależy mi na tym, cobym mógł obkosić całość. Potrzebuję również dużej szerokości koszenia, i napędu, potrzebowałbym też aby konstrukcja kosiarki byłaby jak najbardziej wytrzymała na drobne kamyczki albo patyczki wystrzelone spod ostrza. Kosiarka musi być spalinowa Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 24.04.2022 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Teraz niema tzw lepszych czy najlepszych wszystko jeden chłam , karoseria rdzewieje tak samo w taniej jak drogiej chyba żez ABS czy aluminium ale to nie te ceny , silniki też te same więc bardziej marketing ma tu znaczenie niż rzeczywistość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michux777 24.04.2022 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Rozumiem, a czy Husqvarna lc 151s jest dobrym typem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 10.05.2022 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Teraz niema tzw lepszych czy najlepszych wszystko jeden chłam , karoseria rdzewieje tak samo w taniej jak drogiej chyba żez ABS czy aluminium ale to nie te ceny , silniki też te same więc bardziej marketing ma tu znaczenie niż rzeczywistość . W tym temacie racji akurat nie masz,może bardziej większość to chłam ale nie wszystkie i należy jeszcze dodać dbałość o sprzęt przez tych co go użytkują a z tym jest różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts