jenelsebo 25.04.2022 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Chcę dodać świetlik w garażu, ale wszyscy mówią mi, żebym tego nie robił, bo przeciekają. Czy wszystkie przeciekają? Jeśli tak, jak często? Jeśli tak, to czy jest to prosta praca https://9apps.ooo/ polegająca na łataniu łat, którą mogę zrobić, aby tak często zatrzymywać wszystkich? Edytowane 5 Maja 2022 przez jenelsebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.04.2022 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Chcę dodać świetlik w garażu, ale wszyscy mówią mi, żebym tego nie robił, bo przeciekają. Czy wszystkie przeciekają? Jeśli tak, jak często? Jeśli tak, to czy jest to prosta praca polegająca na łataniu łat, którą mogę zrobić, aby tak często zatrzymywać wszystkich? Zdaje się, że to jest post tłumaczony z amerykańskiego, zamieszczony przez boota... bo u nas nie ma problemów ze świetlikami. My po prostu mamy w garażach sprawdzone okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts