tbaran123 25.04.2022 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć, zastanawiam się, jakie wybrać. Natrafiłem na stronę ale zastanawiam się, czy ktoś z was od nich zamawiał i może ma jakieś opinie? Z góry dziękuje. Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez finlandia linki reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.04.2022 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Cześć, zastanawiam się, jakie :spam:drzwi opole[/url] wybrać. Natrafiłem na stronę , ale zastanawiam się, czy ktoś z was od nich zamawiał i może ma jakieś opinie? Z góry dziękuje. No cóż, po usunięciu linków reklamowych post stał się "nieczytelny"... co poradzić. Lubimy szczere polecenia, ale takie jak wyżej zawsze są niewiarygodne i je usuwamy. Ciekawe, czy autor jeszcze wróci na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 26.04.2022 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 No bez jaj - chyba będę ściągał drzwi od chińców i nazwę firmę "spam". Widzę że marketing idzie już pełną parą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.04.2022 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 No bez jaj - chyba będę ściągał drzwi od chińców i nazwę firmę "spam". Widzę że marketing idzie już pełną parą . Taki marketing jest od zawsze. Mniej lub bardziej wiarygodny. Zwykle kasujemy cały post wraz z banem dla autora.Ten dostanie drugą szansę, ale idę o zakład, że kolejny post będzie podobny. Tylko nie wiem czy w ciągu dni, tygodni, czy miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts