sssyyylwia19 26.04.2022 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 Czy ktoś użytkuje drzwi firmy Lukar lub Wikęd i może napiosać jak się sprawdzają po czasie. Ewentualnie drzwi z Merkury Market lub Leroy Merlin albo Castoramy. Chodzi mi o drzwi w miarę ok ale nie zbyt drobie mam 3 pary drzwi wejściowych w domu więc nie muszą one być również bardzo termo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.04.2022 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Firmy Lukar nie znam (pierwszy raz słyszę nazwę),więc sprawdziłem co mają na stronie www. Otóż nie mają adresu... Karta gwarancyjna standard, 2 lata. Brak podanych parametrów, bo samo Ud to bardzo mało. Gdzieś jest napisane że to skrzydła ze Stalproduktu i Martoma. Wolałbym już chyba kupić drzwi w markecie... Tzn. ja na pewno ze wskazanych wybrałbym Wikęd wraz z montażem. Nie będzie problemu w razie reklamacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts