poontos 01.05.2022 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Cześć wszystkim.Jestem w trakcie robienia trawnika. Chcę na "starą" ziemię nawieźć nową, wygrabić, wywalcować i posiadź trawę. Nie jestem pewien, czy gdy na "starej" ziemi, jeśli zostawię chwasty m. in. mlecze, koniczynę i babkę, to nie przebiją się przez nową ziemię. Grubość nasypu będzie ok. 10-15cm. Nowa Ziemia będzie wyjałowiona. Macie jakieś doświadczenie z tym tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 01.05.2022 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 Na bank się przebije ba wyrosną całkiem nowe też ,to walka z wiatrakami zwłaszcza jak niedaleko jakieś zaniedbane chaszcze są to zarodniki z wiatrem latają , chwastox dwa razy w roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poontos 04.05.2022 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Tego się obawiałem.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts