lukkil 01.05.2022 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2022 (edytowane) WitamMój Majster delikatnie mówiąc zje... ał fugowanie.Nie wiem co odwalił i dlaczego tak się stało ale efekt jest taki że fuga w wielu miejscach się różni, raz jest ok raz jest jej za mało, są ubytki itdTAM gdzie jest jej mniej czyli jest jakby zapadnięta powoduje optyczne złudzenie że jest ciemniejszaFuga to Ceresit PlatinumMajster zaproponował ponowne położenie fugi na obecną fuge.Nie wiem, czytałem że to bez sensu bo będzie odchodzić.Fugowane 2tyg temu.Jakie są Wasze opinie i sugestie? Zgodzić się na to?Dzieki z góry za wszelkie porady Edytowane 2 Maja 2022 przez lukkil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 03.05.2022 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Gdzie foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts