wally666 10.10.2018 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Cisza straszna nastała, pomoże ktoś? Poszerzenia systemowe to min 700pln pod samego HSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.10.2018 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Cisza straszna nastała, pomoże ktoś? Poszerzenia systemowe to min 700pln pod samego HSa A dokładnie o co chodzi ? Masz cały wątek. Możliwości do wyboru wiele. 7stowek to za drogo ? Coz... A jesli chodzi o taras to nic nie powinno się dziać jeśli zostanie wykonane prawidlowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafnuc518 27.03.2019 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Okno balkonowe bez balkonu/tarasu [ATTACH=CONFIG]418987[/ATTACH] Okno balkonowe z tarasem np. z kostki brukowej (kolor szary) [ATTACH=CONFIG]418988[/ATTACH] Pytanie - czy kostka nie zacznie się zapadać na styropianie? Może w tym miejscu (przy oknie) położyć cieńszą warstwę styropianu? Miałem taki problem przy podjeździe do garażu - wylałem z betonu (pod kostką, na styropianie) zbrojony "parapet" na całej długości bramy garażowej. Zdało egzamin - nie zapada się. Panowie odgrzewamy kotleta... Interesuje mnie czy zarówno wewnątrz powiedzmy gres a zew kostka lub płytka nie obsiądą gdy postawimy je na tych izolacjach pionowych ? W wewnątrz to w miom przypadku do wyrównania wneki było by 16cm grubosci bloczka ?a od zewnątrz do ustalenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 25.04.2019 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Panowie odgrzewamy kotleta... Interesuje mnie czy zarówno wewnątrz powiedzmy gres a zew kostka lub płytka nie obsiądą gdy postawimy je na tych izolacjach pionowych ? W wewnątrz to w miom przypadku do wyrównania wneki było by 16cm grubosci bloczka ?a od zewnątrz do ustalenia . U mnie nic sie nie dzieje - minelo 4 lata, w tym 3.5 mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts