krolda 05.05.2022 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Witam, Może na forum znajdę taksówkarzy Pytanie jak szybko można zostać kierowcą? Wiem że jest jakaś licencja ale czy jest to łatwe czy może zależy od miasta w jakim sie pracuje? Czy np. w miesiąc można zrobić taki kurs i pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2022 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Witam, Może na forum znajdę taksówkarzy Pytanie jak szybko można zostać kierowcą? Wiem że jest jakaś licencja ale czy jest to łatwe czy może zależy od miasta w jakim sie pracuje? Czy np. w miesiąc można zrobić taki kurs i pracować? Podasz jakieś linki do takich kursów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolda 26.05.2022 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Podasz jakieś linki do takich kursów? Znaczy sie kurs to jest stacjonarnie, także nie wiem co miałbym podesłać, a informacje znalazłem gazecie, ale też jesteś chętny na podobny kursy? Może wiesz czy długo trzeba robić taki kurs? Czy np. prze wakacje bym zrobił a potem w trakcie studiów mógł dorabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gontia 05.12.2022 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Mam kolegę, który pracuje jako taksówkarz od 20 lat. Niby już wiele razy to chciał rzucić, ale jakoś daje radę. Nie przelewa mu się jakoś specjalnie, ale nadal pracy mu nie brakuje. Tylko dorabia jeszcze 2 dni w tygodniu. Polecam przy okazji poczytać o wypaleniu zawodowym - Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts