bos_kg 06.05.2022 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Witajcie panowie na pewno bardziej się znacie jak z linka dostałem od znajomego taki profil stalowy, i tu mam pytanie czy taki profil nadaje się do zbudowania uchwytu wysięgnika anteny, bo na nasze warunki pogodowe te wiatry itp chciał bym by wytrzymał, bo tak długich fabrycznych uchwytów brak a dłuższy potrzebuje.. https://www.leroymerlin.pl/artykuly-metalowe/profile-blachy-i-akcesoria/rury-profile-okragle-i-kwadratowe/rura-kwadratowa-stalowa-1m-20x20-mm-surowa-standers,p467224,l3319.html?fbclid=IwAR3MqrOeVN89tChqt7qw8RM0ef74iAFLiSwjZR478rthgxLnnn5ePLG555s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.05.2022 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Potrzebujesz dłuższy niż jaki? Potrzebujesz 1,20m czy 4,0m i co na tym zamontujesz?Lepszy będzie profil okrągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bos_kg 06.05.2022 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Mi chodziło by z tego profilu zrobić uchwyt prosty do anteny, chce oddalić antenę dalej od balkon, a tylko czy ten profil wytrzyma u mnie ciężko kupić okrągły jedynie zamawiać musiał bym chciał bym ten wykorzystać ale jak słaby to nie warto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.05.2022 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Ale jaką antene, do wi-fi? do TV , czy może czaszę do TV SAT. Opisz co chcesz zawiesić dokładnie i ile odsunąć od tego balkonu bo ciężko zgadnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bos_kg 06.05.2022 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Zapomniałem dodać że nie długość a bardziej grubość, a mam taki jak z linka podanego, znajomy mi taki dał 100 cm ciut za długi ale to nic grubość chyba mała, nie znalazłem grubszego i okrągłego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bos_kg 06.05.2022 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 Ale jaką antene, do wi-fi? do TV , czy może czaszę do TV SAT. Opisz co chcesz zawiesić dokładnie i ile odsunąć od tego balkonu bo ciężko zgadnąć Antena cb Lemm boomerang at68, by wisiała ale tylko budowlańcy lepiej znają się na tego typu profilach, a chce by było stabilnie bo bezpieczeństwo osub przechodzących przy bloku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts