guja 07.05.2022 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Witam , czy jest ktoś na forum użytkujący powyższy piec gazowy? Chodzi mi głownie o realizację sterowania dwiema strefami (dół,góra).Od kliku miesięcy przewertowałem większość grubych wątków na tym forum , dojrzałem do decyzji o rezygnacji z sterowania pokojowego ale ... Mam opcje sterowania do wyboru: 1.Rozwiązanie na techu ala ST517 + dwa sterowniki ST-290 V3(on/off)2.Sam czujnik pogodowy i krzywa na piecu3.Jeśli osprzęt producenta to czy jeden MISET SRT380 ? Warunku pracy C.O. to 190m2 podłogówki o krótkich pętlach ~50m-70m w nowym docieplonym domu + sprzęgło elterm SHE-CD i 2x evosta 25-70 Wiem że wątek nie jest oryginalny ale chodzi mi o konkretnie tego producenta pieca. Edytowane 7 Maja 2022 przez guja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts