facio 10.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 maciejon Fajne zdjęcia Ten projekt też wpadł w nasze ręce i nas zainteresował. Z czego budowałeś? Zmieniałeś coś w projekcie? Jaki szeroki masz garaż? Czy wykombinowałeś coś z poddaszem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 11.09.2005 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 maciejon Fajne zdjęcia Ten projekt też wpadł w nasze ręce i nas zainteresował. Z czego budowałeś? Zmieniałeś coś w projekcie? Jaki szeroki masz garaż? Czy wykombinowałeś coś z poddaszem? Pozdrawiam Budowaliśmy z betonu komórkowego grubości 42 cm (P+W, klej). Zmian jest bardzo niewiele. Nie robililsmy łazienki przy wejściu. Jest tam kotłownia i pralnia. Garaz ma 3 m szerokosci. Poddasze zostawiamy nieuzytkowe. Nie mamy potrzeby adaptowania go. Wejscie na poddasze przenieslismy do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 13.09.2005 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Super domek i piekna okolica:)) Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 14.09.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witaj Maciek, bardzo ladna masz elewacje i plytki przy wejsciu, elewacje mialem miec podobna ale na przyslowiowe piec minut przed tynkowaniem zmienilem na bardziej pasujaca do calosci czekamy na wiecej zdjec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ładny domek i piękna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.09.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ciku, manykes: dziękuję czekamy na wiecej zdjec Skoro czekacie - to są Nowości w działach Elewacje i Ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 No jak to tak można? Tyle piękna w jednym domu! Bardzo dostojnie wygląda, a wszystko przemyślane do ostatniej kreseczki. Działka piękna, duża, ogrodzenie też. Tylko pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 jestem pełen podziwu , dopracowane w każdym calu jest po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.09.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Piękny kominek . Witam w klubie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.09.2005 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Zeljka, Marcel2000, Sonika: to miłe a nawet bardziej Dziękuję. A kominek wypatrzyłem gdzieś na Forum i wcale nie spodobał mi się. To pęknięcie. Brrr Przypadkiem zobaczyłliśmy go z Żoną w rzeczywistości, w jednym z salonów kominkowych i zauroczył nas mimo, że był w innym kolorze. I mamy co chcieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.09.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Napisałam - "witaj w klubie", bo mam taki sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.09.2005 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Wiem. Oglądałem zdjęcia (mimo, ze nic nie pisałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.09.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Twój dom zachwyca w każdej fazie budowy ale teraz jest naprawdę przepięny Kominek też ładny A jak masz zamiar wykorzystac tę wnękę miedzy kominkiem a ścianą w której są drzwi Czy coś jest tam zaplanowane czy tez nic konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 25.09.2005 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dziękuję Przede wszystkim na prawo od kominka bedzie wejście bez drzwi. We wnęce (ma ona 126 cm szerokości i 102 cm głębokości), od strony korytarza będzie stała narożna witryna a na przeciwko, przy kominku, będzie miejsce na kosz z drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Ooooo rany!! Maciejon!! Wieki już do Ciebie nie zaglądałam ! Ale superowo to wszystko wygląda: i elewacja i kominek, no i ten ogród . U nas "szczyre" pole, nie licząc kilku brzoskwiń, czereśni i nnych takich Ale moooże za kilka lat... Powodzenia w dalszych pracach wykończeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 25.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Witaj nam sie rowniez wszystko podoba, ladna elewacja, taka chcielismy miec ale wyszlo troszke inaczej, mam nadzieje ze bedzie mi sie podobac, bo przyznam sie ze jeszcze jej nie widzialem, a kominek masz swietny Macku, nowoczesny, tylko nie wiemy jeszcze jaki masz wklad. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.09.2005 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Baru, Gregor 456: Miłe słowa od krajan cieszą bardziej swojsko. Dziękuję Baru: z tym ogrodem to jest tak, iż więcej tam wylałem potu niż spadło deszczu w ostatnim okresie. Zawziąłem się na chwasty. Skończyło się na Roundup'ie. Są efekty - dołożę niedługo jakieś zdjęcie. Gregor 456: wkład FABRILOR-CHEMINÉES 12 kW. Nastawiałem sie najpierw na Jotula, później na Tarnawę. Firma robiąca kominki polecała ten (mimo,ze sprzedaje też Tarnawę). Zależało mi na bezpośrednim wprowadzeniu powietrza do wkładu a skończyło się na wkładzie bez tej opcji. Myślę, ze przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.09.2005 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Dodałem kilka zapowiadanych zdjęć w dziale Ogród (walka z chwastami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzai 27.09.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Bardzo podoba mi się kominek. Pytanie z czego jest zrobiona wierzchnia " pęknięta " płyta i jak zamocowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.09.2005 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 To trawertyn. Płyta jest przyklejona i dyskretnie przykręcona do stelaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts