maciejon 27.12.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 chopinetka : Dziekuję Nie bardzo rozumiem to: "zobaczyłam jak będzie wyglądał mój dach". Chodzi Ci o kształt dachu czy marsylke? Masylka na podkarpaciu (gdzie budujemy) jest spotykana częsciej niż w innych rejonach Polski. A na Forum - przeszukiwałem kiedyś wątki pod tym kątem i coś tam było. Bardziej tekstowo niż fotograficznie. Nam spodobał się jej kszatałt. Zobaczyliśmy dach nią pokryty. Bardzo nam się spodobał. Nasz dach też nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.12.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Oczywiście, oczywiście chodzi mi o marsylkę - już mam ją zakupioną, czeka na wiosnę. W mojej okolicy nie ma jej wcale, no powiedzmy, że nie mogę być wszędzie ale bardzo fajnie wygląda na Twoim dachu. Mam nadzieję,że u mnie nie będzie gorzej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 29.12.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Chyba się pochwalę Biuro projektowe w którym kupowaliśmy projekt zaproponowało nam umieszczenie zdjęc z naszej budowy i w najnowszej edycji Ich katalogu projektów "Ciepłe Domy" i na Ich stronie internetowej. Katalogu jeszcze nie widziałem a zdjęcia już są. Co prawda są mniejsze niż te znaszej strony, są bez komentarzy i w przypadkowej kolejności - ale są. Dla zainteresowanych http://www.lipinscy.pl i wyszukać projekt LMB-24. Prościej - kliknąc na złota kolekcję, tam LMB-24 i ikonka "Zdjecia z realizacji". Nie powiem by nas to nie cieszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.12.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 No super - gratulki. Ja tam wcale nie dziwię się, że Wasz domek wybrali do pokazówki. Niech inni biorą przykład pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.01.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Zamieściłem kilka bardzo "mroźnych" zdjeć w dziale Elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 01.02.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 "Nasze" biuro projektowe zrobiło nam miłą niespodziankę. Dostaliśmy model naszego domu. http://www.maciejon.republika.pl/images/Model.jpgWięcej zdjeć na naszej stronie w dziale Projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meches 02.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czy istnieje możliwość wykonania pustki nad pokojem dziennym i antresoli ? Co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Maciejon - GRATULUJĘ!!!! SUPER DOM!! Piękny jest, piękny kolorystyka bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 14.05.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Maciejon - GRATULUJĘ!!!! SUPER DOM!! Piękny jest, piękny kolorystyka bomba. Dziękuję. To bardzo miłe czytać takie słowa Czy istnieje możliwość wykonania pustki nad pokojem dziennym i antresoli ? Co o tym sądzicie ? Mozliwe, ale... Salon w praktyce nie jest aż tak wielki. Przy robieniu nad nim antresoli trzeba by wygospodarować w nim miejsce na schody. To mocno salon zminiejszy. Poddasze jest duze a nawert bardzo duze. Zagospodarowanie go, np. przez zrobienie antresoli moze zrekompensowac zmniejszenie salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba197910 20.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam,kupiłem także ten projekt i mam proźbę:czy mógłbym dowiedzieć się ile wyszedł was ten dom(pod klucz).Chcę rozpocząć budowę w tym roku,proszę o porady?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.05.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Chcę rozpocząć budowę w tym roku,proszę o poradyWysłałem odpowiedź na priv'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 21.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Na jakiej wysokości od podłogi macie dolną krawędź okien/parapetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.05.2006 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Na jakiej wysokości od podłogi macie dolną krawędź okien/parapetu?Dolna krawędź parapetu - 77 cm od podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 25.05.2006 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Na naszej stronie, w dziale Ogród umieściłem kilka aktualnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.05.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ogród prezentuje się bardzo dostojnie...będzie wymagał dużo czasu i pracy ale efekt murowany macie na etacie ogrodnika?? przy okazji pogratuluje też domu ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 26.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Na naszej stronie, w dziale Ogród umieściłem kilka aktualnych zdjęć. Super dom, moje gratulacje. Miałeś chyba dobrą ekipę, wszystko wygląda na takie dopracowane. Twój dom jest o wiele ładniejszy niż projekt. Efekt to wykończenia. Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Śliczny domek, wyglada super. Właśnie mamy dylemat bo podoba nam się marsylka ale w okolicy nie ma takiej ale Wasza prezentuje się slicznie. To jest koramica czerwona angoba, czy czerwona angoba szlachetna?? Szkoda, że nie mogę zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.06.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 motyczka, hela32, dzióbek: dziękuję za miłe słowa. motyczka: Ogrodnika na etacie nie mamy. Ma to swoje plusy dzióbek: Nasza dachówka to Ruppceramika Mars angoba miedziana. A oglądanie "na żywo" nie jest zabronione PS. Dodałem kilka zdjeć w dziale Ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 maciejon piekny ten twój domek...taki wypieszczony mam pytanie o drzwi zewnętrzne. Jakiego są producenta i jaka cena i jaki to kolor? aha i jeszcze z jakiego drewna są wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 01.08.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Gratuluję pięknego domku.Bardzo podoba mi się taka kolorystyka. Przyłączam się do pytania w poprzednim poście o drzwi zewnętrzne - czy też są Goran, tak jak okna?A jak dobraliście kolor bramy garażowej? Czy to jest jakaś okleina, czy kolor z palety RAL?Czy z okien jesteś zadowolony i nic się z nimi nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts