Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom (LMB-24) i ogród Marzeny i Maćka

Recommended Posts

chopinetka : Dziekuję :)

Nie bardzo rozumiem to: "zobaczyłam jak będzie wyglądał mój dach".

Chodzi Ci o kształt dachu czy marsylke?

Masylka na podkarpaciu (gdzie budujemy) jest spotykana częsciej niż w innych rejonach Polski. A na Forum - przeszukiwałem kiedyś wątki pod tym kątem i coś tam było. Bardziej tekstowo niż fotograficznie.

Nam spodobał się jej kszatałt. Zobaczyliśmy dach nią pokryty. Bardzo nam się spodobał.

Nasz dach też nam się podoba ;)

• Odpowiedzi 424
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chyba się pochwalę :oops:

Biuro projektowe w którym kupowaliśmy projekt zaproponowało nam umieszczenie zdjęc z naszej budowy i w najnowszej edycji Ich katalogu projektów "Ciepłe Domy" i na Ich stronie internetowej.

Katalogu jeszcze nie widziałem a zdjęcia już są. Co prawda są mniejsze niż te znaszej strony, są bez komentarzy i w przypadkowej kolejności - ale są.

Dla zainteresowanych http://www.lipinscy.pl i wyszukać projekt LMB-24. Prościej - kliknąc na złota kolekcję, tam LMB-24 i ikonka "Zdjecia z realizacji".

Nie powiem by nas to nie cieszyło ;)

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 weeks później...
Maciejon - GRATULUJĘ!!!!

SUPER DOM!!

Piękny jest, piękny :D kolorystyka bomba.

Dziękuję. To bardzo miłe czytać takie słowa :)

Czy istnieje możliwość wykonania pustki nad pokojem dziennym i antresoli ? Co o tym sądzicie ? :D
Mozliwe, ale...

Salon w praktyce nie jest aż tak wielki. Przy robieniu nad nim antresoli trzeba by wygospodarować w nim miejsce na schody. To mocno salon zminiejszy. Poddasze jest duze a nawert bardzo duze. Zagospodarowanie go, np. przez zrobienie antresoli moze zrekompensowac zmniejszenie salonu.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Gratuluję pięknego domku.

Bardzo podoba mi się taka kolorystyka. Przyłączam się do pytania w poprzednim poście o drzwi zewnętrzne - czy też są Goran, tak jak okna?

A jak dobraliście kolor bramy garażowej? Czy to jest jakaś okleina, czy kolor z palety RAL?

Czy z okien jesteś zadowolony i nic się z nimi nie dzieje?