pociej 10.05.2022 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Cześć, To mój pierwszy post na forum. Przychodzę po radę. Na zdjęciu w załączniku widzicie wiatę nad drzwiami wejściowymi. W tej chwili są tam krokwie a na nich rozciagnieta membrana. Będzie demontowane. To co co chcę osiągnąć to drewniany taras na górze, jednocześnie szczelnie zadaszający dolny taras, zastanawiam się jak to najrozsądniej ugryźć. Myślę o tym żeby dać między krokwie podbitkę na podbitkę membranę a z góry deski tarasowe tak żeby woda między deskami spadała na membranę i wyciekała na zewnątrz. Ale nie jestem pewien czy to rozsądne. Krokwie z czasem mogę przegnić. Może lepiej zrobić wierzchnią warstwę litą tak jak się robi np teakowe podłogi łazienkowe w systemie yachtingowym? Macie pomysły jak się najlepiej zabrać do tematu? Wszystkie idee mile widziane. Z góry dzięki. Wszystkiego dobrego, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts