zenko112 11.05.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Zbieram się do zakupu pompy monobloka Haier 8 kW. Nie mam wysokiego budżetu dlatego celuję w ten model. Mam zamiar samodzielnie podłączyć do instniejącej instalacji ( ekogroszek).Sprzedawca udzielił mi informacji , że gwarancję mam tylko wtedy kiedy pompę odbierze instalator. Kasują 800zł Ktoś samodzielnie podłączał ? Jakie minimalne są składniki systemu instalacji aby dokonać odbioru ( bufor, zawory itd ) ? Zenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exetterenak 11.05.2022 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Tu masz historię podłączenia i problemy z nim związane https://forum.muratordom.pl/showthread.php?376950-Jest-to-jaki%C5%9B-szpec-od-pomp-ciep%C5%82a-HAIER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts