Lukasz11 13.05.2022 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Mam dzikich lokatorów w w domu.Dom w SSZ, a gołąbki już mieszkają.Ja płacę podatki, one mi brudzą. Gołębica uwiła gniazdo na jętce.Eksmisji chwilowo nie mogę wykonać, bo ma małe gołąbki, więc wg prawa matki z dziećmi wyrzucić nie wolno.Nawet mi nie przeszkadzają, ale zrobiły straszny syf. Wszedzie jest pełno ptasich odchodów. Czym to potem sprzatnac? Z betonu, ściany, z jętek?Jakaś chemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 17.05.2022 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Ja do czyszczenia powierzchni z ptasich odchodów używam preparatów przeznaczony do usuwania tego typu zabrudzeń z aut. Nie są drogie a sprawdzają się świetnie, nawet jeśli chodzi o usuwanie nieczystości z chodników czy elewacji. Szukaj pod hasłem "Bird Sh!t Remover" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts