Arek99 21.12.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 czy w przypadku gdzy skorzystam z ulgi remontowej, a w następnym roku sprzedam mieszkanie, to będę musiał zwrócić poniesione koszty, albo zapłacić jakiś podatek, czy coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.12.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Przy uldze remontowej absolutnie nie musisz się obawiać takich konsekwencji.Masz prawo remontować mieszkanie z zamysłem jego sprzedaży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 21.12.2004 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 wowka, twoje odpowiedź mnie bardzo satysfakcjonuje!! Dzięki! Oczywiście odliczenia na mieszkanie będą tylko wirtualne. Przepływ gotówki pójdzie w kierunku budowy domu (patrz: koniec dużej ulgi 31.12.2004) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.12.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 ..... Oczywiście odliczenia na mieszkanie będą tylko wirtualne. Przepływ gotówki pójdzie w kierunku budowy domu (patrz: koniec dużej ulgi 31.12.2004) Ale tego to już nie musiałeś pisać..... Moja odpowiedź była udzielona na całkiem inaczej postawione pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts