Waldon 22.12.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 [ Taaa, takie dyskusje są na wszelkich forach najfajniejsze... Pozwolisz, ze zanim dojdziemy do argumentów w stylu "a ty jesteś głupi" skończę w tym miejscu? Zwłaszcza, że merytoryczne podsumowanie tego, co istotne zrobił już maxymov? J. czyzbys tak zawse konczyl dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.12.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 czyzbys tak zawse konczyl dyskusje. Wybacz, nie bawią mnie takie przepychanki. Nie lubię szyderców poza tym. Jesli chcesz tą dyskusję kontynuować na temat konkretów dotyczących tematu, to prosze bardzo. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 23.12.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 a może załóżcie sobie osobny temat zanim zaczniecie sie obsypywać inwektywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 23.12.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Mi tynkarz-gipsiarz powiedział, że do większych pęknięć i ubytków, spoinowania płyt GK dobra jest tzw szpachla francuska (mocniejsza, z czerwoną obwódką), a do ostatecznego wygładzania tzw gładź francuska (z niebieską obwódką) i delikatne wygłaskanie papierkiem 180 na pacy. Mam nadzieję że nie będzie mi to potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts