meeisster 16.05.2022 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Witam Poszukuję elektrycznego podgrzewacza wody pojemnościowego (200-300l) zasilanego prądem trójfazowym najlepiej niewielkiej mocy. (chciałbym przy okazji znacznie zwiększyć autkonsumpcję z paneli fotowoltaicznych.) Może ktoś poleci coś, bo z tego co widzę nie ma takich produktów na rynku i jedyne co to zasobnik np. kospel i grzałka 3 fazowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 16.05.2022 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Zwykły bojler z nierdzewki za 2 tys zł może być nawet dwupłaszczowy i tyle , ja płaciłem za 300 litrowy 1,9 tys z dostawą ma też grzałkę 2,4 kw , u mnie zasila go pompa ciepła ale jak chcesz to zrobi to grzałka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkot4 02.09.2022 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2022 (edytowane) My swój kupiliśmy na zajrzyj, może akurat znajdizesz dobry dla siebie. Naprawde dobrze sie sprawdza i ma dobra cene. Edytowane 2 Września 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts