lukutu 18.05.2022 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) Czeka mnie nowy dach. Kupując dom nie wiedziałam (bo skąd mam się do cholery wiedzieć), że mam na dachu 4 warstwy gontów. Oryginalne drewniane shake'i i jeszcze 3 warstwy kompozycji... lol. Cóż, teraz robię to dobrze i myślałem o tym, aby przejść z pewnym prezydenckim 50 rokiem. Czy przesadzam z tym. To 2600.00 więcej niż 30 lat, ale dodatkowy materiał, gwarancja i wygląd mogą gwarantować dodatkowe pieniądze. Czy po prostu wyrzucam pieniądze? Bo spójrzmy prawdzie w oczy. Nie dożyję 100 lat. Co proponujecie? Idź na całość i nigdy nie musisz się o to martwić lub bądź bardziej konserwatywny w kwestii pokrycia dachowego i zaoszczędź trochę pieniędzy.10.0.0.0.1 192.168.1.254 Edytowane 12 Czerwca 2022 przez lukutu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/268543-potrzebujesz-porady-dekarskiej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts