pociej 18.05.2022 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Czołem, Jestem przed wyborem tynku na elewację z starym poniemieckim domu. Będzie szedł tynk silikonowy ( nie ma docieplenia styropianem). Zacząłem się rozglądać za producentem i uderzyła mnie taka różnica cen. Czemu jest tak że Kabe kosztuje 180 za wiaderko a takie samo wiadro Greinplasta to wydatek ponad 300. Ile z tej różnicy to jest znaczek , a ile rzeczywista jakość? Pozdrowienia,G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 18.05.2022 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Musisz kolego dobrze szukać po różnych składach. Różnica między forumowym dystrybutorem Greinplasta a składem gdzieś kupiłem wynosiła 40zł na tynku podstawowym (bazie) Jeśli te ceny, które podałeś były z jednego składu to wiadomo, że facet handluje z KABE a Greinplasta ma żeby nie było, że nie ma:) Poza tym wiem, że Greinplast ma przynajmniej dwa rodzaje tynków silikonowych i może akurat dostałeś cenę tego niby najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts