blashey 22.05.2022 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 Czesc mam pytanie: otóż mam ściany zewnętrzne domu pokryte siatka i warstwa kleju. Narazie nie mam funduszy na tynk zewnętrzny a chciałbym żeby moj dom wyglądał ładniej. Pomyślałem o tym żeby pomalować go jakaś jasna (np białą ) farba. Zależy mi jednak na tym zeby później (powiedzmy za max 2 lata) położyć tynk na to (biorę pod uwagę ze później trzeba będzie to jeszcze gruntować albo czymś malować). Wiecie chciałbym uniknąć sytuacji w której za dwa lata jak będę chciał położyć tynk silikonowy to usłyszę „Panie teraz to trzeba wszystko zerwać o na nowo siatkę i klej kłaść” Dzieki i będę wdzięczny za pomysły konkretnych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 31.05.2022 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Biały grunt do elewacji. I jest prawie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 15.12.2022 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 No tak jak gruntem pod tynk pomalujesz to będzie kolor ale sugerował bym malowanie natryskiem bo jak zrobisz to wałkiem to wyjdą pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 20.12.2022 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Jak kolega wyżej napisał, natryskiem efekt będzie o wiele lepszy, a w sumie koszt niewielki, bo możesz wynająć agregat malarski lub sobie zakupić elektryczny z Tresnar'a, Parkside czy innej marki, która posiada przyzwoite i niedrogie elektronarzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts