Thjazi 22.02.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 myśle że kredyt konsumpcyjnyna 20 tys wystarczy. w końcu troche już tam wpłaciłem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość m_ch_konto usunięte 25.02.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 myśle że kredyt konsumpcyjnyna 20 tys wystarczy. w końcu troche już tam wpłaciłem:-) Jak konsumpcyjny to raczej nikt nie będzie pytał co zrobisz z kasą! Odpisując 6tys od podatku będziesz jakieś 3500 do przodu (realnie jeszcze mniej). Musisz chyba policzyć czy warto. Ja sam nie sprawdziłem, czy zwrot podatku tytułem wpłaty w 2005 r. nie nastąpi dopiero w 2006. Może się zdziwię w momencie podejmowania kasy z KASY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 09.03.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Ja zastosowałem identyczny algorytm jak przmslw. US ani razu sie nie czepiał, za każdym razem wszystko było OK (byłem tylko co rok wzywany do US aby pokazać na podstawie czego ubiegałem się o zwrot podatku - czyli chcieli zobaczyć umowę, aneksy,wszystkie PITy i pisma z KM, że faktycznie te pieniądze wpłaciłem). A teraz już od 20 dni (odkąd złożyłem dyspozycję wypłaty) czekam na zwrot pieniędzy z KM BPH. Jak długo Wy czekaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchgrab 13.03.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A teraz już od 20 dni (odkąd złożyłem dyspozycję wypłaty) czekam na zwrot pieniędzy z KM BPH. Jak długo Wy czekaliście? Zwrot nalezy sie po miesiacu od ostatniej raty. Kasa ma na zwrot do 90 dni. Mi zwrocili po 2 dniach, ale dzwonilam do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 13.03.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 W której kasie oszczędzałaś, że tak szybko dostałaś pieniądze?I co to znaczy, że zwrot nalezy sie po miesiacu od ostatniej raty jeśli piszesz, że KM ma na zwrot do 90 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchgrab 15.03.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 W której kasie oszczędzałaś, że tak szybko dostałaś pieniądze? I co to znaczy, że zwrot nalezy sie po miesiacu od ostatniej raty jeśli piszesz, że KM ma na zwrot do 90 dni? W BPH. Jezeli ostatnia rate mialam na koniec stycznia, to o zwrot pieniedzy moge sie ubiegac miesiac po tym terminie, czyli na koniec lutego. A wyplata zgromadzonych srodkow wraz z odsetkami nastepuje w terminie nie dluzszym niz 90 dni kalendarzowych od daty zlozenia dyspozycji. Dyspozycje zlozylam w polowie lutego -niby za wczesnie-ale zostala w oddziale przyjeta. 28 lutego zadzwonilam do Krakowa i srodki dostalam za 2 dni. Sluze numerem telefonu do Kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 16.03.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Dzieki za info,wczoraj właśnie otrzymałem pieniądze. Od momentu złożenia dyspozycji wycofania oszczedności (po zakończeniu oszczędzania) do otrzymania z powrotem pieniędzy upłynęło w moim przypadku 26 dni.PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchgrab 16.03.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 A dzisiaj dostalam od Kasy wniosek o kredyt kontraktowy i oferte kredytu hipotecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 17.03.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ja wniosek i ofertę dostałem w momencie składania dyspozycji wycofania oszczędności. Wtedy też pani "w okienku" wyjaśniła mi co i jak mam załatwić, aby ubiegać się o kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts