calano 26.05.2022 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Cześć wszystkim,Dostałem tą kosiarkę w prezencie. Niestety uszkodzony jest mechanizm regulacji koszenia. Oddałem ją do serwisu celem diagnostyki i naprawy. Silnik jest ok. Niestety uszkodzony jest gwint na śrubie regulującej lub podkładce regulującej. Nie wiem czy warto ją naprawiać ? Gdzie można dostać takowe części ? Szukałem w necie ale na razie bez skutku. Może ktoś z forumowiczów mi pomoże ?PozdrawiamRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 29.05.2022 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 Cześć wszystkim, Dostałem tą kosiarkę w prezencie. Niestety uszkodzony jest mechanizm regulacji koszenia. Oddałem ją do serwisu celem diagnostyki i naprawy. Silnik jest ok. Niestety uszkodzony jest gwint na śrubie regulującej lub podkładce regulującej. Nie wiem czy warto ją naprawiać ? Gdzie można dostać takowe części ? Szukałem w necie ale na razie bez skutku. Może ktoś z forumowiczów mi pomoże ? Pozdrawiam Radek Może w serwisie AL-KO będą mieli jakieś części do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts