Retsilb 27.05.2022 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Witam. Mam dość mocno nurtujące mnie pytanie. Czy mogę zamontować panele na działce za miastem a korzystać z prądu w miejscu zamieszkania? Mieszkam w kamienicy w której mam udziały ale niestety brak jest miejsca i dobrej woli współwłaścicieli... Jestem ciekaw czy prawo na to pozwala i czy operatorzy są skłonni iść na rękę w takim wypadku. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 27.05.2022 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Witam. Mam dość mocno nurtujące mnie pytanie. Czy mogę zamontować panele na działce za miastem a korzystać z prądu w miejscu zamieszkania? Mieszkam w kamienicy w której mam udziały ale niestety brak jest miejsca i dobrej woli współwłaścicieli... Jestem ciekaw czy prawo na to pozwala i czy operatorzy są skłonni iść na rękę w takim wypadku. Z góry dzięki Nie, taka opcja nie jest przewidziana. Gdybyś mieszkał w budynku jednolokalowym (w sensie, nie wielolokalowym), wtedy byłaby taka możliwość od 2 lipca 2024 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts