Murator1 27.05.2022 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Witam,potrzebna wasza pomoc,mam parę pytań odnośnie tego ocieplenie,sufit mam z płyt gipsowych, stelaż zrobiony z kantówek drewnianych 8cm,na 10cm które przykręcone są na ściankach każdego pomieszczenia,teraz pomiędzy te kantówki chcę położyć wełnę 15cm.Czy na te ocieplenie położyć folie budowlaną czarno czy jakaś specjalna jest,czy po ociepleniu i położeniu foli na wierzch do tych kantówek mogę przykręcić płytę OSB lub deski żeby to wszystko szczelnie zamknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator1 28.05.2022 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) Może zapytam inaczej,czy wełna mineralna która leży na płytach gipsowych na strychu nieużytkowych musi być w jakiś sposób zabezpieczona np.czy można przykryć folią czarną budowlaną. Edytowane 29 Maja 2022 przez Murator1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts