dr_Fell 30.05.2022 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2022 Potrzebuję połączyć kawałki wykładziny - niestety już po czasie dowiedziałem się, że wykładzinę pętelkową należy ciąć wzdłuż linii tkania. Ponieważ niestety będę ciął w poprzek, muszę czymś zabezpieczyć krawędzie. Na anglojęzycznych forach znalazłem informacje, że służy do tego "seam sealer" ale nie mogę znaleźć odpowiednika w PL - dzwoniłem już do 2 sklepów z wykładzinami i nie wiedzą o co chodzi... Czy ktoś wie, jak nazywa się taki środek w PL i gdzie go dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 28.06.2022 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Dużo zależy od włókiem z których wykładzina jest zrobiona. Jeśli jest systetyczna, to można ją po prostu opalić lekko i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts