fanildean 31.05.2022 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) Cześć wszystkim, miałem nadzieję, że ktoś wskaże mi właściwy kierunek, bo jestem w tym całkiem nowy. Dostałem FlashForge Adventurer 3 V2 jako prezent urodzinowy, mam też wydrukowane uchwyty na kubki i inne rzeczy. Ale teraz naprawdę chciałbym wziąć plany klubu, które buduje moja firma, i wydrukować je, aby dać mojemu szefowi w prezencie. Czy istnieje usługa, która przekształci rysunki planu w model 3D? Wypróbowałem każdą możliwą kombinację terminów, aby sprawdzić, czy Google może pomóc, ale było to trochę przytłaczające i frustrujące. A może jest jakaś rada, którą możesz zasugerować komuś bez doświadczenia w oprogramowaniu do renderowania 3D, aby zrobił rysunki 2D i przekształcił je w plik 3D do druku? Z góry dziękuję.omegle xender Edytowane 29 Czerwca 2022 przez fanildean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts