maciek321 21.12.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Zadałem tak pytanie, zeby nie przelozyli mojego postu do "projektow", wydaje mi sie, ze w tym dziale jest wiecej osob, wiecej odbiorcow:DJesli budujesz, budowales GLX 19 ze StudioAtrium serdecznie prosze o kazda, nawet najmniejsza, informacje na temat tego domku! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 22.12.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 ja mam połaczenie u siebie kilku projektów z atrium. Projekt mi robił facet indywidualny ale w oparciu o GLX 9, 10 a może też i 19 . Już nie pamiętam - załącz jakiś rysuneczek tego projektu albo wyślij mi na priva to Ci powiem czy mój dom ma coś wspólnego z Twoim projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19 22.12.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Ja od 3 dni mieszkam w glx9 . jest bardzo podobny do 19, zastanawiałem sie nad glx 19 ale potrzebowałem 2 garaży i przerobiłem glx9. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek321 22.12.2004 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 GLX 19!! http://www.studio-atrium.com.pl/res/019/duz_1.jpghttp://www.studio-atrium.com.pl/res/019/duz_0.jpg http://www.studio-atrium.com.pl/atrium.php?p=po&pid=18 Pozdrawiam!! Wesolych Swiat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 23.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 A ja na wiosnę zaczynam budować GL 189 .Tez na bazie GL 19. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 23.12.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 A ja na wiosnę zaczynam budować GL 189 .Tez na bazie GL 19. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 23.12.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 maciek321 no wiec mój domek jest w tym stylu, ale jednak ma kilka znaczących różnic. O co konkretnie chciałeś zapytać- może akurat to bedziemy mieli wspólne to ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek321 23.12.2004 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 najwazniejsze! Koszt realizacji tego projektu w nienajwyzzszym standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 23.12.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Co myślisz o moich zmianach o których pisałem Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 25.12.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 My też przez jakiś czas zastanawialiśmy się nad glx 19, podobał nam się rozkład pomieszczeń kuchnia-jadalnia-pokój dzienny. Ale ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego domku, bo: - nie mamy za bardzo szerokiej działki i gdybyśmy chcieli zrobić taki taras, to z boku wypadłby blisko działki sąsiedniej; - nie podobał nam się ciasny hall na parterze; - wszystkim, którym pokazywaliśmy ten projekt, śmiali się, że ma dziwaczne wejście (''przyklejony daszek'' jak mówili). Ale każdemu podoba się co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 07.02.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Patos - jakie zmiany zrobiłeś? na jakim jesteś etapie..? My mamy stan surowy zamknięty GLX10 - ale bez podpiwniczenia. Zrobilismy trochę zmian m.in.:- drzwi tarasowe przesuwane zamiast okien w salonie, a w miejscu balkowych jest okno- drzwi na zadaszony taras są z jadalni- pralnie i kotłownie mamy kolo garazu- pokoj na poddaszu jest otwarty- mamy okna polaciowe- zmiejszylismy lazienke na parterze, aby w przedsionki zmiescila sie szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 08.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Dla uściślenia mam stan surowy zamknięty GLX 7 bardzo podobny do GLX 19 moje zmiany to ; 1) Wyjście na taras z jadalni 2) Odsunięte okno w kuchni od ściany graniczącej z kotłownią o 45cm (inaczej szafki kuchenne wchodziłyby w światło okna) 3) Poziom pod schodami obniżony o 1m zyskałem tym hydrofornię i spiżarnię 4) Obniżony syfit w kotłowni, wiatrołapie, garderobie, WC i holu ze względu na to by puścić tam wszelkie instalacje elektryczne, hydrauliczne, wentylacyjne itd. Pozdrawiam GLXowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts