KUBEK1978 04.06.2022 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 witam, jak się liczy obróbki blacharskie ??? tzn mam do wykonania kilka bocznych wiatrownic o dł. 2m i szerokości max 30 cm i parę zagięć .Ile maksymalnie można dać za wykonanie i montaż bez materiału ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 04.06.2022 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Cześc , Ja dziś dałem 50 PLN za kilka pasków nad i pod rynnowych gąsiorek i boczne paski.Mała buda - daszek 1,5 * 1 m. Wg mnie tanioooo patrząc po ile masło; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.mArK 10.06.2022 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 z tego co się orientowałem obecnie liczy się 30 zł od jednego elementu + materiał. Chodzi o samo gięcie bez montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts