kroyena 22.12.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Zwracam się z uprzejmą prośbą o wsparcie kol. maksia w jego polowaniu na zrzut ekranu. Tudzież w imieniu gawiedzi na Forrum Muratorrum zgromadzonej o arbitralne rozstrzycnięcie króla polowania na 500-kilowy post. PS. Niekoniecznie musi to być kroyena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Zrzut z 5-ma 9-mi też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Dam sobie rade.... nie musi mnie nikt wspierac.. wszystko zalezy od tego ilu czychaczy bedzie probowalo zalapac sie na ten specjalny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Szanowna Redakcjo Muratora na "M". W dniu tak uroczystym Ja, Stańczyk Wasz forumowy upraszam o nagrodne potraktowanie niewiasty jednorocznej o imieniu Małgosia na "M", córki maksia, też na "m". MMmoże by tak kubeczki z napisem na "M" dla całej rodzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Czy to prawda, że kroyena wyklikał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 No i stało się - Forum jest już pięciusettysięcznikiem!!! Gratulujemy Wowce i Toli za trafne typowanie, prosimy o adres. Prosimy też o adres Maksia, który uchwycił uroczysty moment. Już przyjmujemy typy, kiedy padnie milion. Pozdrawiamy i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts