Filipii 05.06.2022 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Witam. Jestem Filip i jestem nowy na forum.Ostatnimi czasy zleciłem firmie adaptację poddasza, ze względu na kiepski stan stropu wykonano głuchą podłogę z dociepleniem wełną 15cm. Wykonawcy się tak mocno śpieszyło że nie miał czasu na puszczenie legarów (krokwi 14x7) przez grubościówkę, którą zakupiłem żeby wyrównać po lekkich skrzywieniach po schnięciu (wypoziomowane i ułożone na przekładkach oraz dociśnięte pustakami żużolowymi żeby się zbyt mocno nie pogieły przy schnięciu). Po przykręceniu płyty OSB 22 mm wyszły górki i dołki od 3-5 mm. Moje pytanie brzmi czy jest jakiś sposób żeby wyrównać podłożę pod ułożenie paneli, nie licząc demontażu płyt i równania legarów. Myślałem nad równanie zadoleń żywicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts