waler 10.06.2022 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Witam, w weekend zaciągam elewację drugą warstwą kleju. Mam kupiony grunt cerplast. W najbliższym czasie nie będę kładł tynku. Chciałem po cerplastcie wszystko pomalować biała farbą elewacyjną, ale wyczytałem na jakimś forum że można zastosować pigment i dodając go do tego gruntu wyjdzie pięknie biała chatka i nie będę musiał jej malować. Ktoś takie coś stosował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 14.06.2022 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 Biały kolor owszem otrzymasz, jednak będzie on lekko "przygaszony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianeekk 24.06.2022 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Na elewacji u siebie stosowałem masę tynkarską podkładową imprefarb to taki grunt pod tynk wyszedł śnieżnobiały nakładałem wałkiem wyszło prawie jak tynk silikatowy równiutka struktura. Cerplastu nie stosowałem ale myślę że będziesz zadowolony z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts