mariusz-net 16.06.2022 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Mam ocieplony fundament i zastanawiam się: Jak położyć kostkę przy drzwiach wejściowych i tarasowych? Dać kostke na styropian? A może usunąć i dać na podbudowie? A może są jeszcze inaczej się to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 26.06.2022 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Fazować kostkę na 45 stopni, fazować styropian na 45 stopni i zaciągnąć klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz-net 16.11.2022 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 Zrobiłem tak (może komuś się przyda: wyciąłem 15-20 cm styropianu (cześć pod kątem 45 st - spadek od domu). Wkleiłem twardy styropian na piankę (szpary też uszczelniłem pianką). zasypałem żwirem klinującym, zagęściłem na to piach i kostka do styropianu. Ten styropian cieńszy ale lepsze niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts