hiksemebs 17.06.2022 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Witam, nie wiem, czy to właściwe miejsce, aby o to zapytać, czy nie, więc daj mi znać, jeśli nie jest. Jestem w TN, a dom obok został kupiony i zburzony. Mieli drewniane ogrodzenie prywatności, które biegnie wzdłuż posiadłości, czyli około 180 stóp. Geodeta wyszedł i zbadał nieruchomość, a później znalazłem kołek, który jest około 2 stóp po „mojej” stronie ogrodzenia. Wskazuje rozpoczęcie budowy i jasne jest, że używają tego kołka jako linii własności i usunęli całe ogrodzenie. Agent budowlany skontaktował się ze mną i powiedział, że po zakończeniu budowy odbudują ogrodzenie.192.168.0.1 router login 192.168.l.lMoje pytanie: czy ufam ich ankiecie, nie widząc jej? Czy mogę otrzymać jego kopię? Czy muszę wynająć ankietę Owena? W oparciu o stopki, które położyli, nowy dom jest bardzo blisko mojego domu (np. 8-9 stóp) i w moim mieście obowiązują zasady dotyczące niepowodzeń, które rutynowo są łamane. Chciałbym zdusić każdy problem w zarodku, zanim jakikolwiek budynek zostanie postawiony. Dziękuję! Edytowane 13 Lipca 2022 przez hiksemebs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts