Adamos1201 17.06.2022 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 CześćTo niesamowite, ale w kilku hurtowniach, w których dostępny jest Struktonit, nie potrafili mi odpowiedzieć na pytanie, jak przykleić płytki struktositu do betonu. A może raczej czym?! Mam obrzeże stawu wykończone murkiem betonowym i kupiłem płytki struktonitu żeby uzyskać podobny efekt do łupka. Niestety klej w tubie za 48 zł, który został mi zaproponowany, wystarcza na 1 m bieżący a mam ich 500! Liczę po cichu, że ktoś z Was wpadł na podobny pomysł i zamiast na dach próbował już kleić Struktonit do jakiś elementów ozdobnych, Najlepiej betonowych, takich jak moje obrzeże:)! Podzielcie się doświadczeniami! Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.06.2022 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Może warto użyć materiału zgodnie z przeznaczeniem a nie kombinować i narzekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 19.06.2022 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Ja bym spróbował pianoklej ale taki stosowany w oczkach do klejenia kamieni. Trzymać będzie napewno tylko sprawdz wydajność bo tani jest. Ma taki grafitowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamos1201 17.07.2022 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Ja bym spróbował pianoklej ale taki stosowany w oczkach do klejenia kamieni. Trzymać będzie napewno tylko sprawdz wydajność bo tani jest. Ma taki grafitowy kolor. Dzięki! Sprawdził się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts