robert_gda1 17.06.2022 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Witam, z góry przepraszam jeśli to zły dział.. czy ktoś miałby pomysł czym uratować ościeżnice ubrudzoną klejem montażowym lub czymś podobnym? Niestety nie widzę opcji dodania zdjęcia…Myślałem o środku Soudal Sealant Remover, może spirytus, benzyna ? Jest to twarde i nie da się zdrapać. Dziękuję za wszelkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.06.2022 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Jedno zdjęcie zastąpi tysiąc słów. Napisałeś ich tylko kilkadziesiąt.. za mało by móc odpowiedzialnie doradzać Jest opcja dodania foto Ja bym usuwał mechanicznie co się da, a potem wg materiału. Jakikolwiek środek wypróbuj w mało widocznym miejscu, bo może zniszczyć powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_gda1 23.06.2022 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Chętnie wkleję foto ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_gda1 23.06.2022 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 https://postimg.cc/JH14XTRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.06.2022 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 To ościeżnica aluminiowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_gda1 26.06.2022 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Drewniana albo płyta lakierowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_gda1 30.06.2022 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Odpowiem sobie sam, może komuś się przyda - https://www.soudal.pl/pianki-montazowe/item/358-pu-remover-preparat-do-usuwania-utwardzonej-pianki-pu rewelacja, wszystko zeszło, na opakowaniu piszą nanieść obficie, ja zrobiłem cieniutko dla bezpieczeństwa i zeszło po 30 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts