Michalozga19 18.06.2022 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Witam, Jestem na etapie wyboru zestawu/baterii podtynkowych. Przeczytałem może kilka blogów i całe mnóstwo komentarzy i dalej nic. Jak wiadomo jest to wybór bardzo świadomy i liczę że jesteście w stanie mi pomóc ponieważ mam w tyle głowy że jednak jak coś nie pójdzie to będzie wymiana/demontaż na nowy Do sedna: jaką firmę polecacie jeżeli chodzi zestaw podtynkowy? Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 19.06.2022 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Ja wziąłem wszystkie z Grohe i na razie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 19.06.2022 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Witam, Jestem na etapie wyboru zestawu/baterii podtynkowych. Przeczytałem może kilka blogów i całe mnóstwo komentarzy i dalej nic. Jak wiadomo jest to wybór bardzo świadomy i liczę że jesteście w stanie mi pomóc ponieważ mam w tyle głowy że jednak jak coś nie pójdzie to będzie wymiana/demontaż na nowy Do sedna: jaką firmę polecacie jeżeli chodzi zestaw podtynkowy? Dziękuję za odpowiedź mam osprzęt Vema - na razie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts