Asia03 26.06.2022 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Witam wszystkichMam pytanie dotyczące gładzi. Ogólnie zacznę może od tego że postanowiłam odmalować pokój.Z racji tego że na suficie w jednej części jedynie miejscami zaczęła odchodzić poprzednia nawierzchnia, została ona usunięta, zagruntowana i nałożone zostały dwie cienkie warstwy gotowej gładzi Megaron Super finish. Teraz kluczowe pytanie. Z racji braku doświadczenia kupując gładź wybrałam jaką mi doradzono. Teraz wnikając trochę w temat szczerze mówiąc wolałabym gładź Atlas GTA, gdzie jest możliwość obróbki na mokro. Czy można nałożyć dwie różne gładzie na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 28.06.2022 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Tak, można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia03 30.06.2022 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Dzięki wielkie, w takim razie będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts