Gość 29.08.2002 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Mam prośbę do redakcji: poproszę o artykuły dotyczące- - kominków-różne rozwiazania designerskie -ściany ceglane-czasami pojawi sie zdjecie, ale niewiele widac i nie ma opisu -schody wewnętrzne Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.08.2002 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Żeby było, że to głos ludu i zapotrzebowanie społeczne, to popieram Opalkę i poproszę kominki i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 29.08.2002 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 ja też Cie popieram Opalkoze swej strony proszę o kilka rozwiązań kominków wolno stojących na środku pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 30.08.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Do próśb o info o ścianach ceglanych dodaję swoją - o impregnację takiej ściany (fugi!), było o tych ścianach wiele ze 2 lata temu, ale nie o zabezpieczeniu przed brudem (szczególnie w kuchni). Szukam też sprawdzonych sposobów impregnacji fug na podłodze w łazience i pomieszczeniu gospodarczymFiniszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Slusznie. Ja chciałabym wiedzieć jak sie konserwuje same cegły, czy sa wygodne w uzyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts