wojtekdachykielce 28.06.2022 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Jeśli szuka ktoś pokrycia dachowego, zapraszam do kontaktu,Mam na stanie magazynowym w Kielcach różne modele dachówek różnych producentów, jak również blachodachówki firmy BUDMAT i Novatik.Coś czego nie mam na magazynie też jestem w stanie pomóc ogarnąć.Odnośnie ceny to przygotuje kompleksową wycenę po rozmowie i przesłaniu rzutu dachu.W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić - 780072275lub pisać - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekdachykielce 28.06.2022 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Jeśli szuka ktoś pokrycia dachowego, zapraszam do kontaktu,Mam na stanie magazynowym w Kielcach różne modele dachówek różnych producentów, jak również blachodachówki firmy BUDMAT i Novatik.Coś czego nie mam na magazynie też jestem w stanie pomóc ogarnąć.W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić - 780072275lub pisać - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekdachykielce 28.06.2022 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Jeśli szuka ktoś pokrycia dachowego, zapraszam do kontaktu,Mam na stanie magazynowym w Kielcach różne modele dachówek różnych producentów, jak również blachodachówki firmy BUDMAT i Novatik.Coś czego nie mam na magazynie też jestem w stanie pomóc ogarnąć.Chętnie udzielę moich spostrzeżeń na temat jakości materiałów od poszczególnych producentów. W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić - 780072275lub pisać - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestpoststore 07.09.2022 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 The complete look of your internet site is remarkable, not to mention the content material!also visit my net web page -virtual phone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts